Met veel liefde werk ik samen met zowel particulieren als bedrijven. Iedere opdracht is uniek en weer een nieuwe creatieve uitdaging.
Op de homepagina zie je een overzicht van mijn werk.
Heb je een andere opdracht of idee, of inzicht in mijn tarieven nodig dan kun je vrijblijvend contact met mij opnemen.


Voor particulieren

 

klein-bruiloft_amynicky_04112016_084
Bruidsreportages

Met veel enthousiasme leg ik jullie bruiloft op professionele wijze vast, zodat jullie een mooie herinnering overhouden aan de grote dag.
De prijs voor de bruiloft fotografie begint al vanaf € 480,00 en een handgemaakt trouwalbum vanaf € 275,00.

 

 

 

 

 

 

 

klein-website-ekp_mariskavankastel_03102016_010-fsdb
Portretten

Voor portretten verwijs ik je door naar Traits Studio (onderdeel van Esther Kuijpers Photography) waar je jouw eigen droom photoshoot kunt ontwerpen. Alles is hierbij mogelijk: van glamour portretten zoals je ze ziet in modetijdschriften zoals Vanity Fair, tot familie portretten om verschillende generaties samen vast te leggen, tot zakelijke portretten die passen bij jouw bedrijf. Bovenal zul je een onvergetelijke ervaring hebben met schitterende tastbare producten als eindresultaat.

 

 

 

 

 

Voor bedrijven

klein-website-29012015_007

 

Bedrijfsfotografie

Zoals een sfeerimpressie van uw bedrijf. Denk aan de werkruimte, de diensten die u verleend of de producten die u produceert/levert en niet te vergeten het personeel. Deze zaken vormen tot een perfect totaalplaatje van uw bedrijf.
Ook wanneer u een evenement of opening organiseert kan ik u helpen door deze vast te leggen, zodat u een mooi overzicht heeft om op terug te kijken.